Prvé kolo 11. ročníka ukončené

Úspešne máme za sebou októbrové, teda 1. kolo 11. ročníka BBL. Rozbeh je trochu iný ako po iné roky, ale verím, že o to lepšie sa bude pokračovať. v A skupine sa odohralo iba 6 zápasov, čo znamená, že zo skupiny zostupuje až trojica hráčov, ktorí neodohrali ani jeden zápas. Z uvedených 6 zápasov vyšiel ako víťaz úvodného kola Maťo Polgár, ktorému gratulujem, aj keď je to len také polovičné víťazstvo s ohľadom na počet zápasov. Do A skupiny po veľmi slušnom výkone postupuje prvýkrát Maťo Tabačák. Ako ďalší postupujúci sú Zuzka Frčová a tiež prvýkrát si tam pôjde zahrať Miro Gálik!

Ostatné skupiny sa oveľa lepšie popasovali s úvodným kolom a vďaka kvalitným zápasom sa nám skupiny slušne premiešali. Tu musím spomenúť, že pravidlo premiešania skupín sa od tohto kola menilo. Už sa medzi sebou v rovnocenných skupinách B1-B2 a C1-C2 premiešajú hráči novým kľúčom a to tak, že sa vymenia 2. miesta a 4. miesta jednotlivých skupín medzi sebou. Malo by to zabezpečiť vyrovnanosť oboch skupín. Za túto, správnu pripomienku k zlepšeniu ligy ďakujem Maťovi Ďuračikovi.

Na web stránke ligy už nájdete nové rozpisy – sekcia Výsledky, nový termín ukončenia kola v sekcii Pravidlá a prípadne aj finálnu tabuľku októbrového kola v sekcii História.

Do ďalšieho, novembrového kola, prajem hlavne PN hráčom nech sú opäť v plnej sile a aktívne pristúpia do bedmintonového procesu. Nám ostatným, nech sa nám zranenia a COVID vyhýbajú a nech si každý zápas aj tohto kola užijeme najlepšie ako vieme.

admin