Januárové kolo ukončené

Úspešne máme za sebou aj kolo januárové. Na post víťaza mesiaca sa po dlhšom čase prepracoval Braňo Koczkáš, ktorému gratulujem.

Vidím, že skupiny sú často veľmi vyrovnané, takže cieľ ligy napĺňame perfektne, verím, že si všetci v duchu fair play zo zápasov odnášate ten správny adrenalín a hlavne dobrý pocit. D skupiny nám trochu kolabujú, ale verím, že je stále o čo hrať a že zranenia ustúpia a nastúpi „tvrdý“ boj o postupové pozície do vyraďovacej časti. Opakujem, že do vyraďovacej časti postúpi 24 hráčov (skupina A, skupiny B, a prvé 3 miesta z obidvoch skupín C). Vo februárovom kole sa posledný krát zo skupín postupuje/zostupuje. Preto aj hráč zo skupiny D má stále šancu umiestniť sa na pozície, ktoré pôjdu do vyraďovacích kôl.

Finálový večer tentokrát urobíme netradične, v utorok 30.4.2024, so začiatkom o 18:00. Finálový večer sa začne zápasom o 3. miesto a následne sa odohrá finále. Všetci ste pozvaní fandiť tým najlepším a dať si s nami všetkými, čo tam chodíme pravidelne drink, na verím úspešne ukončený 13. ročník.

Februárové kolo bude mať 5 týždňov a končiť sa bude 17.3.2024. Po ňom bude nasledovať posledné, marcové kolo, ktoré sa ukončí v stredu 17.4.2024, po ňom budú nasledovať 2 týždne vyraďovacích kôl až „dorazíme“ do finálového dňa.

Bedmintonu zdar!