Druhé kolo 11. ročníka ukončené

Novembrové kolo na základe pandemických opatrení trvalo až do marca, ale podarilo sa ho ukončiť. Jeho víťazom po napínavom boji je Maťo Polgár. Druhé miesto patrí Maťovi Tabačákovi, ktorí len veľmi tesne prišiel o svoj prvý mesačný titul.

Určite chcem pochváliť celú A skupinu a rovnako aj B1 skupinu, kde sa odohrali „všetky“ zápasy, na rozdiel od B2, kde sa odohral iba jeden „oficiálny“ zápas. Na základe uvedeného a na základe požiadaviek niektorých aktívnych hráčov, ktorí budú pár dní PN v mesiaci marec, som urobil zmeny v celom hracom poli tak, aby boli v skupinách hráči, ktorí majú záujem ligu hrať. A aby hrali takí, ktorí na email s výzvou na zápas reagujú minimálne tým, že sa mi nedá, nechce s podobne a nie, že na email ani neodpovedia.

Do A skupiny postúpil namiesto mňa Marcel Šurka, z dôvodu, že nie som ešte ani ja úplne fit a Marcel si to zaslúži. Rovnako do B skupín som presunul nových hráčov – Kolenička, Tančin, o ktorých viem, že hrať chcú a sú na úrovni minimálne B skupiny. Ostatné som premiešal podľa požiadaviek hráčov, ktorí vedia, že budú PN (Drgoňa, Ďuračik) a ktorí požiadali o presun do nižšej skupiny, aby neobmedzovali tých, ktorí chcú hrať. Veľmi chválim tento prístup, asi by si viacerí mohli zobrať príklad.

Ale dosť bolo negatívnych správ, teším sa, že sa môžeme opäť tešiť z bedmintonu a že nám chutí. Preto všetkým prajem veľa vyrovnaných a napínavých zápasov aj v kole marcovom. A hlavne veľa zdravia a bez zranení.