Júnové kolo ukončené

Úspešne máme za sebou aj júnové kolo. Mesačné prvenstvo si opäť po mesiaci odnáša Braňo Kocki Koczkáš, ktorému gratulujem.

Skupiny D sa do júnového kola nezapojili, z toho dôvodu od nich nik nepostupoval do C a opačne, ani z C skupín nik nezostupoval do D.

Boli hlasy, že ligu treba skrátiť, v rýchlej ankete na Facebooku sa vyjadrilo 6 hráčov v pomere 5:1 v prospech pokračovania ligy, podľa dohodnutého. Na základe uvedeného pokračujeme posledným júlovým kolom, ktoré sa končí 15.8. a následne začne 3 týždňové kolo vyraďovacích zápasov, tak aby aj prípadný dovolenkári stihli zápasy odohrať.

Finálový večer bude v piatok 3.9.2021, určite si na tento večer urobte čas, okrem finálového zápasu a zápasu o 3. miesto si aj sadneme a verím úspešne ukončíme tento náročný ročník na after-party.

Poďme do toho, máme 5 týždňov, tak verím, že aj dovolenkári (ja osobne nebudem dva týždne na SR) to zvládnu s prehľadom a rozdelia si zápasy tak, aby ich nemuseli hrať posledné 2-3 dni pred ukončením kola.

Zo skupín sa po ukončení mesiaca júl nezostupuje, ani nepostupuje. Do playoff ide 24 hráčov, komplet skupina A, B1 a B2 a prví traja hráči zo skupín C1 a C2. A skupina a prví zo skupín B1 a B2 nulté kolo playoff nehrajú.

Prajem ešte príjemné leto.