Decembrové kolo ukončené

Neodohrali sa iba dva zápasy zo všetkých možných. Jeden nehral rolu, keďže obaja hráči postupovali o skupinu vyššie a ten posledný je zápas z A v ktorom mohol Braňo Koczkáš potvrdiť mesačné víťazstvo. Asi ale nechcel :-). Vďaka tomu si titul za vianočno-novoročný mesiac odnáša po dvojmesačnej pauze Matej Polgár. Gratulujem. A som rád, že vy ostatní si naplno užívate každý možný zápas, držím palce, nech to takto ide aj naďalej.

Dvaja hráči požiadali na základe dlhodobej PN o presun na koniec hracieho poľa. Pri Janovi Mažárym to bol zostup aj podľa umiestnenia, pri Andrejovi Šijakovi šlo o zostup o viacej skupín, to znamená, z tej nižšej, kde mal zostúpiť, postúpili o skupinu vyššie až 3 hráči. Plus nám pribudol nový hráč – Viktor Pašovič. Je to zároveň posledný nový hráč tohto ročníka, registrácia nových hráčov je už uzavretá.

Držím všetkým palce do súbojov v novom mesiaci, všetky tabuľky, rozpisy sú už pripravené na webovej stránke, kde je rovnako aktualizovaný aj dokument s kontaktami v odseku Zoznam hráčov. Januárové kolo sa hrá do 9.2.2020.