Novembrové kolo ukončené.

Máme za sebou novembrové kolo. V prvom rade som rád, že sa nás opäť našlo dosť zodpovedných a s chuťou do bedmintonu, ktorí si odohrali všetky možné zápasy. Gratulujem staronovému víťazovi mesačného kola – Braňovi Koczkášovi.

V lige sa v tomto mesiaci odohralo dosť veľa zmien a preto sa v skupinách uskutočnilo malé zemetrasenie. Odhlásili sa dvaja hráči – Ján Raniak a Laco Táborský. Vďaka ponúknutej „licencii“ od Jána Raniaka pre Riša Cabana, som udelil výnimku a v lige presunul Riša zo skupiny G do skupiny D, kde Ján Raniak ukončil svoje pôsobenie. Môže sa to na prvý pohľad zdať nefér voči hráčom, ktorí si prešli všetky skupiny od spodku tabuľky, ale na verejnom fóre ligy (Facebook), až na dve námietky starých hráčom, nemal k tomu nik dotknutí (noví hráči) výhradu. Pravidlo posunutia „licencie“ by sa malo predbežne oficiálne objaviť v pravidlách od ďalšieho ročníka. Na základe odhlásenia Laca Táborského zo skupín E až H postupovali o skupinu vyššie vždy traja hráči. Zostupovali ako štandardne dvaja hráči. V lige pribudol nový hráč – Tomáš Karvaš, ten bol umiestnený na koniec poslednej skupiny.

Verím, že tento vianočný mesiac zvládneme taktiež s prehľadom a v nedeľu, 12.1.2020 nebudem už musieť nikomu kontumovať žiadny zápas. Držím nám všetkým v tom palce.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *