Februárové kolo ukončené

Úspešne máme za sebou ďalšie odohrané kolo, marcové. Jeho víťazom so stratou iba 2 setov sa stal Milan Hrnčiar, ktorému gratulujem. Víťazom mesačného kola sa opäť stal po takmer dva a pol roku.

Tento mesiac som nikomu nemusel anulovať zápasy, čo ma veľmi teší. Naopak ma mrzí, že z ligy sa pre tento ročník kvôli PN finálne odhlásil Krištof Štipák a rovnako dosť osobne nesiem dlhodobé zranenie a odhlásenie z ligy aj Lukáša Šimka, ktorému sa zranenie stalo priamo v zápase so mnou. Obom držím palce a verím, že do štartu ďalšieho ročníka budú fit.

Tiež si dovolím na tomto mieste už vyhlásiť víťaza ceny fair-play celého tohto ročníka. Túto cenu si jednoznačne zaslúži Zuzka Frčová, ktorá aj napriek tomu, že Michal Sekeráš jej daroval a ponúkol víťazstvo 3:0 bez boja, odmietla výsledok prijať s argumentom, že sa zápas neodohral a tým zostúpila o skupinu nižšie. Ak by výsledok prijala, miesto nej by do B skupiny zostupoval iný hráč z A skupiny.

Vďaka odhláseniu dvoch dlhodobo zranených hráčov som tabuľky trochu poposúval, tak, aby si všetky aktívni hráči ešte poriadne v tomto mesiaci zahrali. Tento mesiac sa už zo skupín nepostupuje ani nezostupuje. V skupinách A-D sa hrá o umiestnenie do playoff. Ak by niektorý z hráčov skupín A-D odstúpil z ligy pre zranenie, posunieme do playoff hráčov zo skupiny E, podľa poradia v tejto skupine. Bude to taký žolík pre nich. Marcové kolo končí 12.4.2020. Nezabudnite, že výsledky doručené po 12.4.2020 21:00 neakceptujem.

Všetkým držím palce v poslednom mesiaci 9. ročníka a verím, že si ešte dobre zahráme a zranenia sa nám budú oblúkom vyhýbať.