Februárové kolo ukončené

Som rád, že aj predposledné kolo – februárové sme priviedli do úspešného konca. V tomto mesiaci evidujem dosť veľa kontumácii zápasov, väčšina predpokladám bola spôsobená chorobami, či zraneniami. Verím, že do vyraďovacích zápasov budeme všetci fit, aby tie zápasy boli čo najvyrovnanejšie a čo najkvalitnejšie.

Pogratulovať ako víťazovi kola môžem opäť Maťovi Polgárovi, ktorý aj v tomto kole ukázal svoje kvality a porazil všetkých súperov s ktorými hral.

Rovnako ale chcem vyzdvihnúť aj výkon Maria Auxta v tomto mesiaci, ktorý sa prvý krát prebojoval do skupiny A a vďaka tomu sa vyhne 1. kolu vyraďovacích zápasov. V neposlednom rade, aj ja osobne oslavujem úspech, ešte sa mi v lige nikdy nepodarilo udržať sa v skupine B.

Dnes večer, resp. zajtra ráno budú verím pripravené nové tabuľky. Ak náhodou nie, každý si vie ľahko pozrieť v ktorej skupine sa nachádza a ktorí súperi ho poslednom kole čakajú. Upozorňujem, že v tomto kole sa zo skupín už ani nepostupuje, ani nezostupuje. Skupiny A až D hrajú o umiestnenie do pavúka vyraďovacích zápasov, ktorý je súčasťou tohto blogu.

Držím palce a zranenia nech sa nám vyhýbajú.