Decembrové kolo ukončené.

Máme za sebou najťažšie kolo v rámci ročníka, to vianočné. Potvrdila sa opäť história, že vianočné sviatky skomplikujú decembrové kolo a veľa hráčov má problém odohrať si povinné zápasy. Z tohto dôvodu som musel niekoľko zápasov anulovať aj v tomto mesiaci, čo ma mrzí najmä z pohľadu hráča, ktorému chýbal jeden zápas a podobne. Bohužiaľ pravidlá sú nekompromisné. Aj na základe vyššie uvedeného decembrové kolo vyhral opäť Braňo Koczkáš, no tentokrát iba s dvoma vyhratými zápasmi. K ďalšiemu mesačnému víťazstvu mu samozrejme úprimne gratulujem.

Verím, že do januárového kola skočíme všetci rovnými nohami a naplno si užijeme pravú bedmintonovú atmosféru z vyrovnaných zápasov. Do ligy sa už nie je možné registrovať, čiže aktuálny počet hráčov pre tento ročník je finálny. Do vyraďovacích zápasov postúpia všetci hráči skupín A-D, takže je stále o čo hrať aj v nižších skupinách. Čakajú nás ešte 3 plné kolá – januárové, februárové, marcové a po jeho konci prídu v polovici apríla na rad zápasy vyraďovacie. Finále ligy bude koncom apríla, buď v piatok večerom, ale v sobotu poobede. Presný termín upresním čoskoro.

Čoskoro sa objaví na kurtoch minimálne 12 hráčov v novučičkých dresoch našej ligy, tak verím, že aj takýmto spôsobom pekne odprezentujeme amatérsku úroveň bedminton v BB a okolí.

Všetkým držím palce a hor sa do zápasov. Máme pred sebou štvortýždňové januárové kolo, ktoré končí v nedeľu 10.2.2019.