Dres s potlačou BBL a svojho mena a čísla

Pre všetkých hráčov a fanúšikov ligy som pripravil funkčný dres s potlačou loga BBL, prípadne vlastného mena, čísla. Je to dres, ktorým sa vieš ľahko odčleniť od všeobecnej amatérskej bedmintonovej spoločnosti Banskej Bystrici a okolia. Prvé dresy už boli vyrobené a hráči sú s nimi veľmi spokojní.

Návrhy dresu je možné vidieť tu a tu. Dres je od značky Malfini, model Fantasy 124. Možností potlače je viacero – dres s jednostrannou potlačou (logo ligy vpredu) stojí 10€, s obojstrannou potlačou 15€. Dres je iba bielej farby, z dôvodu, že je do neho zakomponovaná farebnosť loga BBL. Na výber obojstrannej potlače je zadná strana s menom, prípadne menom a číslom. Číslo môže byť natlačené aj vpredu pri logu BBL. Výber je len na Tebe.

Hlavná objednávka dresov sa bude robiť začiatkom nového roka 2019, dodanie bude následne v priebehu januára, ihneď po naskladnení a vyrobení dresov. Následne sa budú dresy vyrábať podľa jednotlivých požiadaviek

Ak máš záujem, pošlite mi na kontaktný email veľkosť (veľkostná tabuľka tu), presný popis potlače (iba logo vpredu, alebo aj meno vzadu, alebo meno aj číslo vzadu, alebo logo s číslom vpredu + meno vzadu prípadne + aj číslo vzadu). Objednávka je záväzná, s povinnosťou platby, keďže je dres pripravovaný individuálne pre každého hráča.