Vstup do playoff

Úspešne máme za sebou posledné kolo základnej časti 12. ročníka BBL. Mesačným víťazom mesiaca sa bez väčšieho zaváhania, po návrate do A skupiny, stal Maťo Tabačák. Úprimne mu k tomu gratulujem.

Na základe umiestnenia v skupinách sa vytvorilo poradie hráčov, na základe ktorého sú hráči umiestnení do playoff. Systém zaraďovania hráčov identických skupín (B1-B2, C1-C2) je, že sa bodovo porovnávajú rovnako umiestnení hráči v skupinách a ten s väčším počtom bodov je zaradený ako prvý.

Od zajtra ideme do playoff a ako každý rok sa rýchlymi krokmi presunieme do finále. Poprosím všetkých o max. úsilie a spoluprácu v tom, aby sa každý pripravený zápas odohral. Rovnako poprosím každého, kto bude mať dohodnutý zápas, aby mi dal vedieť jeho termín, pre prípadných záujemcov o nahliadnutie zápasu. Rovnako poprosím aj o expresné nahlásenie každého výsledku, aby s ním mohli pracovať hráči, ktorí sú v ďalšom poradí pavúka.

Držím palce, nech je každý zápas už o „všetko“ a nech si to všetci riadne užijeme. Následne sa verím v hodnom počte vidíme v piatok, 28.4. od 17:30 v Baseline na finálových zápasoch a vyhodnotení tohto ročníka ligy.

Bedmintonu zdar!