Decembrovo-aprílové kolo ukončené

Máme za sebou ďalší mesiac 10. ročníka, ktorý sa nám od decembra natiahol až takmer do pol mája. Nevadí, museli sme sa prispôsobiť situácii a som veľmi rád, že od prvého možného kontaktu s kurtom väčšina z nás naskočila do tempa a odohrala si potrebné zápasy.

Pár hráčov sa rozhodlo ligu opustiť a nedohrať tento ročník s nami. Všetci boli z hracieho poľa vyradený a namiesto nich boli vyššie posunutí hráči, ktorí výsledkovo v svojich skupinách boli prví v poradí. Cieľom ligy v prvom rade je, aby bolo čo najviac aktívnych hráčov v každej skupine a všetci si poriadne zahrali až do konca ročníka.

Pred nami je májové kolo, za ním nasleduje júnové a následné júlové kolo. Júlové kolo už rozhodne o umiestnení jednotlivých hráčov do vyraďovacích zápasov. To znamená, v tomto kole, aj v nasledujúcom, sa zo skupín ešte postupuje a zostupuje podľa pravidiel.

Mesačné víťazstvo v aprílovom kole si zaslúžene vybojoval Braňo Kocki Koczkáš, ktorému gratulujem. Rovnako chcem vyzdvihnúť prvé umiestnenie Martina Eibnera v skupine A.